Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από μέρους μας, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις.
Find out more
close

Εταιρική Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην BenQ – μια από τις κορυφαίες και πρωτοποριακές εταιρείες lifestyle συσκευών που έχει στόχο να φέρει την διασκέδαση και την ποιότητα στη ζωή σας.

Η BenQ είναι μια παγκόσμια καταξιωμένη πρωτοποριακή εταιρεία στην εποχή της ψηφιακής σύγκλισης, που ξεχωρίζει χάρη στη φιλοσοφία της “Η διασκέδαση έχει σημασία”. Αυτό το πνεύμα διέπει κάθε νέα τεχνολογία που αναπτύσσουμε και κάθε βραβευμένο προϊόν που κατασκευάζουμε. Στηρίζει την ανάπτυξη των προϊόντων μας, το επιχειρηματικό μας μοντέλο, τις συνεργασίες και την εταιρική μας καλλιέργεια. Εμπνέει τους αφοσιωμένους μας υπαλλήλους και μας κατευθύνει στην παγκόσμια κοινότητα.

Η φιλοσοφία “Η διασκέδαση έχει σημασία” μας οδηγεί σε πιο ψηλά επίπεδα ελευθερίας, παραγωγικότητας, απλότητας και διασκέδασης. Πιστεύουμε ότι με τις συνεχείς μας προσπάθειες να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον, τα πράγματα σίγουρα θα πάνε καλύτερα!

Με σημαντικούς πόρους και αποδεδειγμένη αρτιότητα στη σχεδίαση των προϊόντων, την οπτική απεικόνιση, τις κινητές λύσεις και τις τεχνολογίες δικτυακής σύγκλισης, η BenQ προσφέρει μια μεγάλη σειρά προϊόντων:


Βιντεοπροβολείς

Οθόνες LCD

Τηλεοράσεις LCD

Όλα-σε-ένα PC

Φορητοί υπολογιστές (Notebooks)

Μίνι φορητοί υπολογιστές (Netbooks)

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Κινητά τηλέφωνα