Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από μέρους μας, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις.
Find out more
close

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Διαρκής Ευθύνη και Σταθερή Αφοσίωση

Από το ξεκίνημά της, η BenQ αγκάλιασε τη φράση "Φέρνουμε Απόλαυση και Ποιότητα στη Ζωή" ως εταιρικό όραμα, με στόχο να φέρει στους ανθρώπους τη χαρά της επιστήμης και της τεχνολογίας, μέσα από τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες της BenQ.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι εκτός από το κυνήγι του κέρδους και της ανάπτυξης, το πιο σημαντικό πράγμα για μια επιχείρηση είναι η εκπλήρωση της κοινωνικής της ευθύνης με τη δημιουργία μοναδικών αξιών που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπερβαίνοντας το χρόνο και το χώρο, και επηρεάζουν θετικά την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Έτσι, η BenQ αφιέρωσε όλες τις δυνάμεις της σε δύο βασικούς στόχους: την περιβαλλοντική προστασία και την καλλιέργεια ταλέντων. Έχουμε απευθυνθεί σε διάφορα κανάλια για να προωθήσουμε τις ιδέες διατήρησης της ενέργειας, περιβαλλοντικής προστασίας και διατήρησης των πόρων, και αγωνιστήκαμε για να υλοποιήσουμε αυτές τις ιδέες στην καθημερινότητα και τα έργα μας μέσω θεσμικών απαιτήσεων και αποκλειστικού ελέγχου.

Έχουμε αυστηρές απαιτήσεις για κάθε σύνδεσμο της δραστηριότητάς μας, από την σχεδίαση και την έρευνα/ ανάπτυξη των προϊόντων μας, την επιλογή των προμηθευτών και το μάνατζμεντ, τα υλικά, την κατασκευή, έως τις υπηρεσίες προς τον πελάτη, ανταποκρινόμενοι στα διεθνή πρότυπα ποιότητας και διαχείρισης και τον περιορισμό βλαβερών ουσιών (RoHS) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε επίσης περάσει την προδιαγραφή ISO 9001 για πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας, την ISO 14001 που αφορά περιβαλλοντική διαχείριση και την SA8000 που αναφέρεται στην κοινωνική ευθύνη. Όλα αυτά είναι αποδείξεις της αφοσίωσής μας στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Το προσωπικό είναι ο πιο σημαντικός πόρος της BenQ. Έτσι, εκτός από την πρόβλεψη για ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους μας, και ως απόδειξη της πιστοποίησης OHSAS 18001 που αναφέρεται στην επαγγελματική ασφάλεια και τη διαχείριση της υγιεινής, φροντίζουμε επίσης για τη σωματική και διανοητική τους υγεία, πράγμα που αποδεικνύεται και από το βραβείο της πόλης Ταϊπέι που λάβαμε το 2005 (excellent award) και το 2007 (piloting award) για την προώθηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας. Βοηθάμε τους υπαλλήλους μας να αναπτύξουν τις τεχνικές και το πνεύμα τους μέσα από την οργάνωση ομιλιών, σεμιναρίων και εκδηλώσεων.

Ως πολυεθνική εταιρεία, η BenQ διαθέτει εξαιρετικά ταλέντα από διάφορες χώρες και κουλτούρες. Οι διαπολιτισμικές επικοινωνίες και ανταλλαγές έχουν διευρύνει τους ορίζοντές μας και την κατανόησή μας για τον κόσμο. Θεωρούμε ότι κάθε υπάλληλος μπορεί να βρει χώρο στην εταιρεία για να δείξει το ταλέντο του και να παίξει το ρόλο του ιεροκύρηκα διαδίδοντας τη σταθερή μας ακεραιότητα και μεταδίδοντας μια θετική και ανοδική δύναμη στην κοινωνία. Η BenQ είναι μια φίρμα τεχνολογίας αλλά και ανθρωπιάς. Παράλληλα με την προσπάθεια μας να ακουλουθούμε από κοντά το σφυγμό των καιρών και να αναζητούμε τεχνολογικές καινοτομίες, πιστεύουμε επίσης ότι η αειφόρος ανάπτυξη της ζωής στηρίζεται στη γη, τη φύση, την ανθρωπιά και το συναίσθημα. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της BenQ, καθώς και την αφοσίωση των υπαλλήλων της, θα αφήσουμε στους απογόνους μας την κληρονομιά ενός καλού περιβάλλοντος και μιας ευχάριστης ζωής.


Conway Lee
President & CEO of BenQ Corporation

Learn more about BenQ' s CSR initiatives, download BenQ CSR report and visit csr.BenQ.com